ycipk-41vn90
ycipk-41vn90

Ilja Zmiejew - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

05.04.1955

Miejsce urodzenia

ZSRR (obecnie Rosja)

Filmografia

Moja Angelika (1999) (Gangster)

Róża (2011) (Kapitan NKWD)

Pierścionek z orłem w koronie (1992) (Strażnik sowiecki na bocznicy kolejowej)

Horror w Wesołych Bagniskach (1995) (Sołdat)

Yyyreek !!! Kosmiczna nominacja (2002) (Sierioża)

U Pana Boga za piecem (1998) (Kierowca autokaru)

Na koniec świata (1999) (Żołnierz)

Pierwszy milion (2000) (Igor)

Akwarium (1996) (Ekspert GRU)

Igor i żurawie (2011) (Garin)

Historie miłosne (1997) (Pracownik konsulatu rosyjskiego)

Prostytutki (1997) (Handlarz astrachańskim kawiorem)

Syzyfowe prace (2000) (Gubernator)

Syberiada polska (2012) (Oficer NKWD)

Blok.pl (2000) (Geodeta)

Król Olch (1996) (Oficer Radziecki)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Rosjanin na Stadionie Dziesięciolecia)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Karolew)

Julia wraca do domu (2002) (Duchowny prawosławny)

Fotograf (2014) (Ojciec Nataszy)

Jack Strong (2014) (Generał Szernienko)

Syzyfowe prace (serial) () (Gubernator)

Bao-Bab, czyli zielono mi () (Sprzedawca bomby)

Ojciec Mateusz () (Siergiej Selezniow)

Egzamin z życia () (Rosjanin)

Kto zabił Stalina (2005) (Bułganin)

Na Wspólnej () (Lokator)

Plebania () (Igor Boruń)

Kasia i Tomek () (Rosyjski celnik)

Szczur (1994) (Rosyjski żołnierz w transporcie)

Ekstradycja () (Pilot helikoptera)

Weekend (2010) (Rosjanin)

1920 Bitwa Warszawska (2011) (Mówca na wiecu czerwonoarmistów)

Przedwiośnie (serial) () (Mówca na wiecu w Moskwie)

Różyczka (2009) (Ambasador)

Urok wszeteczny (1996) (kierowca)

Fala zbrodni () (Fiodor Potiomkin)

Katyń (2006) (Lejtnant Kozłow)

Tajemnica twierdzy szyfrów () (Żołnierz radziecki)

Dom () (Opiekun rosyjskiej wycieczki)

Przeprowadzki (2000) (Krasnoarmiejec Wołodia)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Stiopa)

Wirus (1996) (Anatolij Wyższy)

Miasto prywatne (1994) (Rosjanin na stadionie)

ycipk-41vn90
ycipk-41vn90
ycipk-41vn90