ycipk-41vn90
ycipk-41vn90

Irena Kownas - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Człowiek z żelaza (1981)

Zróbmy sobie wnuka (2003) (Apolonia Tuchała)

Nad Niemnem (1986) (Starzyńska)

Atrakcyjny pozna panią (2003) (Elżunia)

Nad Niemnem (serial) () (Starzyńska)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Matka Danki)

Karabiny (1981) (Właścicielka hoteliku)

Będziesz moja () (Barbara Nowak)

Szaleństwo Majki Skowron () (Sekretarka Liwicza)

Skarb sekretarza (2000) (matka Stanisława)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Kobieta w hotelu)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Adela Dekarzowa)

Najlepsze w świecie (1976) (przyjaciółka matki Kajetana)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Plotkarka na ślubie Anny i Filipa)

ycipk-41vn90
ycipk-41vn90
ycipk-41vn90