Trwa ładowanie...
d3eg59u
d3eg59u

Jacek Kałucki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dekalog III (1988)

Konopielka (1981) (Zbyszek)

Przygody Rabina Jakuba (1973) (kucharz)

Cyrk odjeżdża (1987) (Pracownik cyrku)

Sfora - Bez litości (2002) (Właściciel sklepu ze sprzętem elektronicznym)

Tato (1995)

Daleko od noszy 2 ()

Lisek Pablo () (Baxter)

Fachowiec (1987) (Student Zanicz)

Hrabia Kaczula ()

Sfora (serial) () (Właściciel sklepu ze sprzętem elektronicznym)

Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł (2010) (Marian Spychalski)

Ojciec Mateusz () (Koryciński)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Dostawca kosza)

Ciosy (1980) (Jerzy)

Zdjęcie
Podziel się
d3eg59u
d3eg59u
d3eg59u