ycipk-1o0glj
ycipk-1o0glj

Jakub Wieczorek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Nazrug)

Winx. Magiczna przygoda 3D (2010)

Lincz (2011) (Dyżurny na komendzie)

Delfin Plum (2009)

Ale cyrk 3D (2011)

Roman Barbarzyńca 3D (2011)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014) (Detektyw)

Kumba (2013) (Tabo)

Boża podszewka II () (Zdzicho)

Mega Spider-Man () (Nick Fury)

Tarzan. Król dżungli (2013)

Liga Młodych () (Strażnik / Jim Harper / Brick)

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie (2014) (Bishop)

Przepis na życie () (Barman)

Chichot losu () (Lekarz)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012)

Usta Usta () (Maciek)

Hotel 52 () (Leszek)

Agentki () (Chłopak)

Ojciec Mateusz () (Doktor Paweł Wiśniewski)

Wiedźmy () (Kolega Styka)

Oficerowie () (Gap)

Francuski numer (2006) (Skin)

Na Wspólnej () (Fotoreporter)

Plebania () (Strażnik)

Prosto w serce () (Biznesmen)

Duch w dom () (Klarnecista)

Generał Nil (2008) (Mieczysław Maślanko)

Czas honoru () (Jacek Sitek)

Teraz albo nigdy! () (Misiek)

Regina () (Policjant)

Odwróceni () (Listonosz)

Magda M. () (Dr. Stalewicz)

Kryminalni () (Kaktus)

Biały Kieł (2018) (2018) (Curtis (polski dubbing))

Corgi, psiak królowej (2019) ( Tyson (polski dubbing) )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1o0glj
ycipk-1o0glj
ycipk-1o0glj