ycipk-41du4r
ycipk-41du4r

Jan Kozaczuk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Białystok, Polska

Filmografia:

Przystań (1997) (1997) (Uczestnik kursu)

Gulczas, a jak myślisz? (2001) (Wizażysta na planie filmu)

Prawo ojca (1999) (Lekarz z pogotowia)

Ostatnia misja (2000) (Policjant próbujący zatrzymać Kostynowicza w hotelu)

Przeznaczenie (1983) (Jacek)

Wrota Europy (1999) (Staszewicz)

Marszałek Piłsudski (2001) (Strażnik w Magdeburgu)

Unia serc ()

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (Wikariusz)

Pitbull (serial) ()

Faceci do wzięcia ()

Na Wspólnej () (Oficer)

Pensjonat pod Różą () (Fotoreporter)

Plebania () (Siwy)

Kasia i Tomek () (Pilot wycieczki do Pragi)

Ekipa () (Spiker)

Fala zbrodni () (Nauczyciel wf-u)

Kryminalni () (Gontarz)

Zaginiona () (Członek zespołu realizującego program Ktokolwiek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-41du4r
ycipk-41du4r
ycipk-41du4r