Trwa ładowanie...
d4hp471

Jane Jenkins

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

Duchy Missisipi (1996) (asystentka)

Zakochany Blum (1973) (gość na przyjeciu)

Piękny umysł (2001)

Piękna i Borys Bestia (1997) (sąsiadka na przyjęciu)

Denial (1991) (Dawn)

Apollo 13 (1995) (sąsiadka)

Okup (1996) (kobieta na ulicy)

Ognisty podmuch (1991) (psychiatra)

Epidemia (1995) (pielęgniarka Jane)

Welcome to Hollywood (1998) (1998) (reżyser castingu)

Frances (1982) (pani w hotelu Roosevelt)

d4hp471
d4hp471
d4hp471
d4hp471
d4hp471