ycipk-4qzjuh
ycipk-4qzjuh

J.D. Evermore - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Greenville, Missisipi, USA

Filmografia:

Gdzie serce twoje (2000) (Porządkowy)

Mechanik: Prawo zemsty (2011) (Handlarz bronią)

Django (2012) (2012) (O.B.)

Wyborcze jaja (2012) (Urzędnik stanowy)

Bóg zemsty (2012) (Człowiek w windzie)

Rookie, The (2002) (Relief Pitcher #1)

Intruz (2013) (Ojciec Mel)

Kraina złoczyńców (2014) (Murphy, kapitan straży)

Zostać legendą (2010) (Terry Jay)

Banshee () (Cole Moody)

Jeff wraca do domu (2011) (Kelner Rob)

Tranzyt (2012) (Sierżant Doucette)

Po prostu walcz 2 (2011) (Ojciec Mike'a)

Czas zbrodni (2011) (Drugi policjant)

Piękne istoty (2013) (Mitchell Wate)

Zniewolony. 12 Years A Slave (2013) (Chapin)

Detektyw () (Detektyw Lutz)

Zły porucznik / Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009) (2009) (Rick Fitzsimon)

Klub dyskusyjny (2008) (Kapitan Wainwright)

Patrol (2006) (Strażnik więzienny)

Spacer po linie (2005) (Ginger Haired Man)

Waiting... (2005) (Południowiec)

I Love You Phillip Morris (2009) (Despotyczny ochroniarz)

Jonah Hex (2010) (Oficer Unii w pociągu)

Stan spoczynku (2008) (Rainey)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4qzjuh
ycipk-4qzjuh
ycipk-4qzjuh