Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Jeff Galpin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia

Nowy Orlean, USA

Filmografia

Green Lantern (2011)

Dzień zagłady (1998)

Piosenka o miłości (2009) (oficer policji)

Kontrabanda (2012)

Battleship: Bitwa o Ziemię (2012)

Drakula 2000 (2000)

Gra Endera (2013)

Niezniszczalni 2 (2012)

Kula w łeb (2012)

Abraham Lincoln: Łowca wampirów (2012)

21 Jump Street (2012)

Going to California (2001)

Zabić, jak to łatwo powiedzieć (2012)

Ledge, The (2011)

Pokusa (2012)

Meeting Evil (2012)

Escape Plan, The (2013)

Śnieżne historie (2005)

Pojutrze (2004)

Mechanik: Prawo zemsty (2011)

Druhny (2011)

Saga Zmierzch: Przed świtem - część 1 (2011)

Szefowie wrogowie (2011)

Django (2012) (2012)

Teksas pola śmierci (2011)

Mężczyźni w natarciu (2012)

Looper - Pętla czasu (2012)

Zabójczy Joe (2011) (Bandyta z rowerem)

Zabójcza gra (2010) (zabójca)

Malpractice (2001)

Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki (2008)

Fait Accompli (1998)

Trespassing (2004) (Carl Bryce)

Dziewczyna z fabryki (2006) (Trener koni)

Grupa Wschód (2013)

Szkolna gazetka (2005)

Idealny dzień (2006)

Hours (2013)

Tajna agentka (2012)

Wolni strzelcy (2012)

Bibliotekarz 3: Klątwa kielicha Judasza (2008)

To cały ja (2011)

Efekt motyla 3 (2009)

Kamerdyner (2013)

Treme () (sierżant patrolu)

Jackass 2.5 (2007)

Yellow Handkerchief, The (2008) (policjant)

Skok na cnotę (2010)

BreakOut Kings () (ochroniarz Alastora)

Baytown Outlaws, The (2012) (zbir)

Ostatni egzorcyzm. Cześć 2 (2012)

Uniwersalny Żołnierz: Dzień Rozrachunku (2012)

Przesilenie (2008)

Fire with Fire (2012) (Arayan)

Piękne istoty (2013)

Parker (2013)

Zniewolony. 12 Years A Slave (2013)

Agenci (2013)

Blond ambicja (2007)

Iluzja / Now You See Me (2013) (2013)

Władza (2013)

Zły porucznik / Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009) (2009)

Super 8 (2011)

Asystent wampira (2009)

12 rund (2009)

Oszukać przeznaczenie 4 3D (2009)

Welcome to the Rileys (2009)

Studenci / College (2008) (2008)

Tożsamość szpiega ()

Brygada ratunkowa ()

Złodziej ()

Riches, The ()

Wołanie o pomoc ()

Jackass: Number Two (2006)

Przeczucie (2007)

Skazany na śmierć () (drugi Chopper Gunner)

Deja Vu (2006)

Elvis - zanim został królem (2005)

Wszyscy ludzie króla (2006)

Diukowie Hazzardu (2005)

October Sky (1999)

Godziny szczytu 3 (2007)

Cypress Edge (1999)

Red (2010)

I Love You Phillip Morris (2009) (oficer)

Salt (2010)

Year One, The (2009)

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona (2008)

Poznaj moich Spartan (2007)

K-Ville ()

Pride (2007)

Strzelec (2007)

Dziękujemy ci Winn-Dixie (2005)

Ray (2004) (gliniarz)

Locusts, The (1997) (młody ojciec)

Above and Beyond (2001) (2001)

Big Easy, The (1996)

Strange Fruit (1978)

Tatuaż (2003)

Ława przysięgłych (2003)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw