Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Jerzy Braszka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Tramwaj (1966) (Chłopak)

Ziemia obiecana (1974) (inżynier)

Sfora - Bez litości (2002) (Prezes dający Nowickiemu łapówkę)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003) (Pachołek Ziemka)

Znikąd donikąd (1975) (Dzik)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Autostopowicz)

Honor dziecka (1976) (Strażak)

Profesor na drodze (1973) (Mechanik Robaczkiewicz)

Stara baśń (serial) () (Pachołek Ziemka)

Życie na gorąco () (Adolf)

Komisarz Alex () (Naczelnik)

Placówka (1979) (Mężczyzna pijący wódkę)

Ziemia obiecana (serial) () (Urzędnik w fabryce Bucholca)

Ogniem i mieczem (serial) ()

Sfora (serial) () (Prezes dający Nowickiemu łapówkę)

20 lat później (1993) (Dziennikarz "Der Spiegel" poszukujący dzieci Hauserów)

Wodzirej (1977)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Jurek Poradzki, syn Krystyny i Wiktora)

Ocalić miasto (1976)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Zawiłości uczuć (1975) (Marek)

Sąsiedzi ()

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw