ycipk-1vup06
ycipk-1vup06

Jerzy Pożarowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Elbląg, Polska

Filmografia:

Niech żyje miłość (1991)

Listy do M. (2011) (Janek)

Cynga (1991)

Marszałek Piłsudski (2001) (Strażnik)

Marzenia do spełnienia (2001) (Listonosz)

Wybraniec (2012) (Ojciec Justyny)

Wydział zabójstw () (Andrzej Zaskroński)

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (Więzień - kolejarz)

Egzamin z życia () (Sprzedawca na bazarku)

Dwie strony medalu () (Policjant)

I kto tu rządzi? () (Urzędnik)

Pitbull (serial) () (Chorąży z Bemowa)

Na Wspólnej () (Dyrektor szkoły)

Plebania () (Hubert)

Polska śmierć (1994)

Historia Kowalskich (2009) (Obuchiewicz)

Czas honoru () (Stedtke)

Kratka (1996) (Strażnik)

Job, czyli ostatnia szara komórka (2006) (Sąsiad Pelego)

Kryminalni () (Stokowski)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Policjant)

Kto za? - serial TV (1980)

Dom ()

Przeklęta Ameryka (1991)

Ekstradycja 3 (1998) (Jerzy Bieluch)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1vup06
ycipk-1vup06
ycipk-1vup06