WP

Jim Ortlieb - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

19.06.1956

Miejsce urodzenia

Hazlet, New Jersey, USA

Filmografia

Magnolia (1999) (Facet w średnim wieku)

Crazy as Hell (2002) (Pan Tobin)

Running Scared (1986) (Technik labolatoryjny)

Contagion - epidemia strachu (2011) (Przedsiębiorca pogrzebowy)

Reakcja Łańcuchowa (1996) (Orbit)

Linia życia (1990) (Wuj Dave)

Kevin sam w domu (1990) (Aptekarz)

Miłość i śmierć w Chicago (1999) (Biznesman)

Brudne sprawy (2006) (Mąż)

Wiadomości bez cenzury (2008) (Pan Poniewicz, pracownik banku)

WP
WP
WP