Trwa ładowanie...
ycipk-2u4grt
ycipk-2u4grt

Joanna Borer - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dług (1999) (1999) (kelnerka)

Prawo ojca (1999) (Sekretarka)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Reporterka)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Wygraj randkę (2004)

Boża podszewka II () (Dziewczyna w Juryszkach)

Smerfy 2 (2013)

Austin i Ally ()

Aparatka ()

Oz: Wielki i Potężny (2013)

Piraci! (2012)

Madagaskar 3 (2012)

Hannah Montana Film (2009)

BrzydUla () (Nauczycielka Jaśka)

Wyspa Nim (2008)

Trzeci oficer () (Lucyna Malak)

Pensjonat pod Różą () (Kierowca taksówki)

Plebania () (Basia)

Naznaczony () (Żona Surmacza)

39 i pół () (Kobieta kupująca choinkę)

Kryminalni () (Nowacka)

Sukces (1995) (1995) (Dziennikarka)

53 wojny (2018) (Koleżanka)

Zabawa zabawa (2018) (Instrumentariuszka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2u4grt
ycipk-2u4grt
ycipk-2u4grt