Trwa ładowanie...
dh67rcb

Joe Sabatino

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
dh67rcb
Filmografia:

Rocky V (1990) (Boxer)

Diagnosis: Murder (1975) (Frank Wolverton)

Stranglehold (1962) (Smitty)

Batman Forever (1995) (Zbir Harveya)

Batman i Robin (1997) (Frosty)

The Ring (2002) (Ordynans)

Niebieski Pacyfik () (Jackson Markbright)

Powrót do Providence () (Pinkerton)

Vegas () (Vic Borelli)

Świat Raven () (Oficer Watson)

Tajniacy () (Detektyw Henke)

Czarodziejki () (Demon strażnik)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Ochroniarz)

Skazany na śmierć () (Wynajęty morderca)

24 godziny (serial) () (Kapitan Walleki)

Joshua Tree (1993) (Detective Moscarelli)

Raising the Bar () (Dean)

Joan z Arkadii () (Przewodniczący ławy przysięgłych)

Port lotniczy LAX () (Dowódca strażników)

V.I.P. () (Tony, gangster)

Tajne Akcje CIA ()

Gotowe na wszystko () (Kapitan Policji)

Dowody zbrodni () (Al Walker)

Double Bang (2001) (Richie Mauropides)

Single Guy, The (1995) (facet w skórze)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Police Officer)

Total Security (1997) (Kwith)

K-911 (1999)

Threshold (1981) (Team Leader)

Vice (2018) (2018) (Szef)

Zdjęcie
dh67rcb
dh67rcb
dh67rcb
dh67rcb