ycipk-2eleav
ycipk-2eleav

John Ashker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Orlean

Filmografia:

Hostile Intentions (1994)

Green Lantern (2011)

G.I. Joe: Odwet (2012)

W ciemność Star Trek (2013)

Forsaken, The (2001)

Spider-Man (2002)

BASEketball (1998)

Raport mniejszości (2002)

Szyfry wojny (2002)

Batman Forever (1995)

Wayne`s World (1992)

Mechanik: Prawo zemsty (2011)

Django (2012) (2012)

Włoska robota (2003) (2003)

Pokonaj najszybszego (2003)

Ostatni dzwonek / Glory Daze (1996) (1996)

House II: The Second Story (1987)

Little Rascals, The (1994) (Chauffeur/Race Announcer)

Bodyguard, The (1992)

Blade: Mroczna Trójca (2004)

Fait Accompli (1998)

Trespassing (2004) (Truck Driver)

To już jest koniec (2013)

Idealny dzień (2006)

Przedmiot 47 (2012)

Bibliotekarz 3: Klątwa kielicha Judasza (2008)

Yellow Handkerchief, The (2008)

BreakOut Kings ()

Dzieci kukurydzy 6: Powrót Isaaca (1999)

Super 8 (2011)

12 rund (2009)

Max Payne (2008)

Złodziej ()

G.I. Joe: Czas Kobry (2009)

Czarna Owca (2006) (Jim Blaine)

Incredible Hulk (2008)

Dexter ()

Alias - Agentka o stu twarzach ()

Elvis - zanim został królem (2005)

24 godziny (serial) ()

Diukowie Hazzardu (2005)

Bękarty diabła (2005)

Buffy - postrach wampirów (serial) ()

Under Investigation (1993)

Mission of Justice (1992)

Beverly Hillbillies, The (1993) (facet w jeepie)

Airheads (1994)

Cypress Edge (1999)

Jonah Hex (2010)

Jutro będzie futro (2010)

Synowie Anarchii ()

Niezniszczalni (2010)

Czysta krew ()

2012 (2009)

Sportowy film (2007)

K-Ville ()

V.I.P. ()

Bez śladu ()

A właśnie, że tak! (2007)

CSI: Kryminalne zagadki Miami ()

Tenacious D: Kostka Przeznaczenia (2006)

Strzelec (2007)

Inwazja ()

Posejdon (2006) (2006)

Stark Raving Mad (2002)

Guilty as Charged (1991) (rybak)

Tour of Duty (1987)

Magia dla poczatkujących (1995)

In Living Color (1990)

Torque - Jazda na krawędzi (2004) (kierowca żółtego samochodu)

Where the Day Takes You (1992)

Now You See It (1947)

Big Easy, The (1996) (kierowca)

Winner, The (1996)

Alligator II: The Mutation (1991) (Guidry)

Ucieczka z Los Angeles (1996)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2eleav
ycipk-2eleav
ycipk-2eleav