ycipk-1bkaqn
ycipk-1bkaqn

John Lafayette - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois, USA

Filmografia:

Wielka blaga (1998) (Major Jones)

Remote Control (1987) (Pete)

To Heal a Nation (1988)

Najdłuższy lot (2000) (Keith Anderson)

Switch (1991) (Sierżant Phillips)

Dr Dolittle (1998) (Wielebny)

Watchers (1988) (Watson)

Roots: The Next Generations (1979) (Nate Atkins)

Sknerus (1994) (Wayne)

Adwokat / A Civil Action (1998) (1998) (Geolog)

Stan zagrożenia (1994) (Analityk CIA Alex Winter)

Czas patriotów (1992) (Alex Winter)

Lada Dzień (2012) (James Jackson)

Loverboy (2005) (Allen)

Nazajutrz (1983) (Rentgenolog)

Zabójcze umysły () (Dr Lorenz)

Jedenasta godzina () (Clark Ashton)

Ścigani (2009) (Agent OIG Womack)

Kobiecy Klub Zbrodni () (Sędzia Hugh Vandeweghe)

Nie z tego świata () (George Darrow)

Trawka ()

Tales from the Crypt (1989) (Starszy strażnik)

MacGyver () (strażnik)

Dr House () (Dr Schisgal)

Kości () (Headmaster Donnegan)

Bez śladu () (Pan Ray)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Rybak)

Dowody zbrodni () (Augustine Bennet)

Monkey Trouble (1994) (Cates)

Starman (1984) (Michael Goodman)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Jeremy Britt)

Crash Dive (1943) (Komandor Crichton)

Indiscreet (1998) (Gary Brooks)

Białe Piaski (1992) (Demott)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1bkaqn
ycipk-1bkaqn
ycipk-1bkaqn