Trwa ładowanie...
d2mccjy
d2mccjy

John McMartin

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warsaw, Indiana, USA

Filmografia:

Obywatel Cohn (1992) (starszy lekarz)

Separate But Equal (1991) (Gubernator James F. Byrnes)

Who's That Girl? (1987) (Simon Worthington)

Further Tales of the City (2001) (Royal Reichenbach)

Blow Out (1981) (Lawrence Henry)

Shock to the System, A (1990) (George Brewster)

Dish, The (2000) (Ambasador Howard)

Lincoln (1988) (1988) (Salmon P. Chase)

Oz () (Lars Nathan)

Dzień pierwszy (1989) (Dr Arthur Compton)

Życie od kuchni (2007) (pan Peterson)

Kinsey (2004) (Huntington Hartford)

Native Son (1986) (Mr. Dalton)

Tysiąc klaunów (1965) (mężczyzna w biurze)

Sweet Charity (1969) (Oscar)

Wszyscy ludzie prezydenta (1976) (zagraniczny wydawca)

Więzień Brubaker (1980) (Senator Charles Hite)

Orły Temidy (1986) (Forrester)

Ride with Terror (1963)

Grosz z nieba (1981) (pan Warner)

Zdjęcie
d2mccjy
d2mccjy
d2mccjy
d2mccjy