Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

John McMartin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

18.11.1929

Miejsce urodzenia

Warsaw, Indiana, USA

Filmografia

Obywatel Cohn (1992) (starszy lekarz)

Separate But Equal (1991) (Gubernator James F. Byrnes)

Who's That Girl? (1987) (Simon Worthington)

Further Tales of the City (2001) (Royal Reichenbach)

Blow Out (1981) (Lawrence Henry)

Shock to the System, A (1990) (George Brewster)

Dish, The (2000) (Ambasador Howard)

Lincoln (1988) (1988) (Salmon P. Chase)

Oz () (Lars Nathan)

Dzień pierwszy (1989) (Dr Arthur Compton)

Życie od kuchni (2007) (pan Peterson)

Kinsey (2004) (Huntington Hartford)

Native Son (1986) (Mr. Dalton)

Tysiąc klaunów (1965) (mężczyzna w biurze)

Sweet Charity (1969) (Oscar)

Wszyscy ludzie prezydenta (1976) (zagraniczny wydawca)

Więzień Brubaker (1980) (Senator Charles Hite)

Orły Temidy (1986) (Forrester)

Ride with Terror (1963)

Grosz z nieba (1981) (pan Warner)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw