Trwa ładowanie...
ycipk-3vohf3
ycipk-3vohf3

Jolanta Nowicka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Punkt widzenia (1980) (1980) (Jola Sieradzka)

Republika nadziei (1986) (Kornelia Biniewska)

... gdziekolwiek jestes panie prezydencie... (1978)

Misja specjalna (1987)

Spona (1998) (Matka Ciamciary)

Flintstonowie (1994)

Dzwonnik z Notre Dame (1956) (Matka Quasimodo)

Hook (1991)

Stan wewnętrzny (1983) (Sekretarka Jasińskiego)

Boża podszewka II () (Matka Halinki)

Flintstonowie ()

Ojciec Mateusz () (Doktor Karmańska)

Haracz szarego dnia (1983) (Zofia)

Na Wspólnej () (Zdzisława Filar)

Pensjonat pod Różą () (Helena)

Plebania () (Pielęgniarka)

Urodziny młodego warszawiaka (1980) (Teresa)

Faustyna (1994)

Na własną prośbę (1979) (Uczestniczka zebrania)

Jedno z dwojga (1983) (Sekretarka prezesa jachtklubu)

Cudzoziemka (1986) (Jadwiga)

Sposób na Alcybiadesa () (Matka Ciamciary)

Historia Kowalskich (2009) (Bronisława Kowalska)

EnEn (2009)

Złoty pociąg (1986) (Halina Bobruk)

Kryminalni () (Matka Mirka)

Dom () (Pielęgniarka)

Warszawskie gołębie (1988) (Siostra furiantka)

Chrześniak (1985) (Więźniarka)

Zespół adwokacki (1994) (Jadwiga Hryniuk)

Palace Hotel (1977) (Łączniczka)

Szamanka (1996)

Looney Tunes znowu w akcji (2003)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3vohf3
ycipk-3vohf3
ycipk-3vohf3