Trwa ładowanie...
ycipk-377vzy
ycipk-377vzy

Józef Nowak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kardiogram (1971) (Sekretarz partii)

Hubal (1973) (Leopold Okulicki - płk. 'Miller')

Hydrozagadka (1970) (Jan Walczak)

Zezowate szczęście (1960) (Witold)

Warszawska premiera (1950) (student z kwatami)

Profesor na drodze (1973) (Kierowca Józef Grzegorek)

A jeśli będzie jesień... (1976) (Generał Jan Kozłowski)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Góral)

Zielona miłość () (Przewodniczący Rady Narodowej)

Zakręt (1977) (Stefan)

Agnieszka (1972) (1972) (ojciec Agnieszki)

Pod gwiazdą frygijską (1954) (Szczęsny)

Celuloza (1953) (Szczęsny)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (zapraszający Świerczewskiego na otwarcie fabryki)

Ostatni po Bogu (1968) (Kapitan Zapała)

Dom () (Kajetan Talar)

Przygoda na Mariensztacie (1953) (referent; nie występuje w czołówce)

Eroica (1957) (porucznik Kurzawa)

Człowiek na torze (1956) (Jankowski)

Barwy walki (1965) (Sasza)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-377vzy
ycipk-377vzy
ycipk-377vzy