Trwa ładowanie...
d1ipeib

Józef Nowak

Najnowsze informacje
4.7
(3 głosy)
Oceń:
d1ipeib
Filmografia:

Kardiogram (1971) (Sekretarz partii)

Hubal (1973) (Leopold Okulicki - płk. 'Miller')

Hydrozagadka (1970) (Jan Walczak)

Zezowate szczęście (1960) (Witold)

Warszawska premiera (1950) (student z kwatami)

Profesor na drodze (1973) (Kierowca Józef Grzegorek)

A jeśli będzie jesień... (1976) (Generał Jan Kozłowski)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Góral)

Zielona miłość () (Przewodniczący Rady Narodowej)

Zakręt (1977) (Stefan)

Agnieszka (1972) (1972) (ojciec Agnieszki)

Pod gwiazdą frygijską (1954) (Szczęsny)

Celuloza (1953) (Szczęsny)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (zapraszający Świerczewskiego na otwarcie fabryki)

Ostatni po Bogu (1968) (Kapitan Zapała)

Dom () (Kajetan Talar)

Przygoda na Mariensztacie (1953) (referent; nie występuje w czołówce)

Eroica (1957) (porucznik Kurzawa)

Człowiek na torze (1956) (Jankowski)

Barwy walki (1965) (Sasza)

Zdjęcie
d1ipeib
d1ipeib
d1ipeib
d1ipeib