ycipk-2gx0j3
ycipk-2gx0j3

Józef Orwid - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Besk k/Sanoka

Filmografia:

Pan redaktor szaleje (1937) (Szkot)

Jadzia (1936) (Józef Malicz, ojciec Jadzi)

Manewry miłosne (1935) (stryj Waldemar)

Pani minister tańczy (1937) (Apoloniusz)

Zapomniana melodia (1938) (Woźny)

Piętro wyżej (1937) (Hipolit Pączek, właściciel kamienicy)

30 karatów szczęscia (1936) (Pikulski)

Parada Warszawy (1937)

Antek Policmajster (1935) (kupiec rosyjski)

Dziewczyna szuka miłości (1938) (Filip Zamiejski)

Sportowiec mimo woli (1939) (prezes Madecki)

Paweł i Gaweł (1938) (impresario Hubert)

Robert i Bertrand (1938) (dozorca więzienia)

Niedorajda (1937) (Onufry Majewski)

Dodek na froncie (1936) (pułkownik armii rosyjskiej)

ABC miłości (1935) (Dyrektor rewii)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2gx0j3
ycipk-2gx0j3
ycipk-2gx0j3