Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Józef Orwid - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

14.11.2091

Miejsce urodzenia

Besk k/Sanoka

Data śmierci

13.08.1944

Filmografia

Pan redaktor szaleje (1937) (Szkot)

Jadzia (1936) (Józef Malicz, ojciec Jadzi)

Manewry miłosne (1935) (stryj Waldemar)

Pani minister tańczy (1937) (Apoloniusz)

Zapomniana melodia (1938) (Woźny)

Piętro wyżej (1937) (Hipolit Pączek, właściciel kamienicy)

30 karatów szczęscia (1936) (Pikulski)

Parada Warszawy (1937)

Antek Policmajster (1935) (kupiec rosyjski)

Dziewczyna szuka miłości (1938) (Filip Zamiejski)

Sportowiec mimo woli (1939) (prezes Madecki)

Paweł i Gaweł (1938) (impresario Hubert)

Robert i Bertrand (1938) (dozorca więzienia)

Niedorajda (1937) (Onufry Majewski)

Dodek na froncie (1936) (pułkownik armii rosyjskiej)

ABC miłości (1935) (Dyrektor rewii)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw