Trwa ładowanie...
d18o9an

Józef Zbiróg

Najnowsze informacje
4.3
(24 głosy)
Oceń:
d18o9an
Miejsce urodzenia:

Będzin

Filmografia:

Świadectwo urodzenia (1961) (banschutz)

Wierna rzeka (1983) (powstaniec)

Lekcja martwego języka (1980) (1980) (Trau)

Rzeczywistość (1960) (Proszkowski, współpracownik starosty)

Polonia Restituta (1980) (oficer austriacki rozmawiający z Piłsudskim w Krakowie)

Kobieta w kapeluszu (1984) (dyrektor teatru)

Znachor (1981) (prokurator)

Pensja Pani Latter (1982) (inspektor szkoły)

Życie na gorąco () (dziennikarz)

Polonia Restituta (serial) () (Kapitan Jan Nowak)

Placówka (1979) (Chłop)

20 lat później (1993) (Sędzia)

Inland Empire (2006) (Darek)

Plebania () (Leon Wiśniak)

Adam i Ewa () (Franciszek Werner, niewidomy rzeźbiarz, dziadek Bogdana)

Skarga (1991) (Mężczyzna w budce telefonicznej)

Śmierć prezydenta (1977) (Łańcucki Stanisław , poseł komunistyczny)

Piekło i niebo (1966) (diabeł)

Doktor Ewa (1970) (doktor Bigoń)

Gdzie jest generał... (1963) (radiotelegrafista niemiecki)

Szkice węglem (1957) (Zołzikiewicz)

Wolne miasto (1958) (żandarm rozmawiający ze Schmoldem po bijatyce)

Pierwszy pawilon (1965) (komendant David Holl, asystent Frantona)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (scharfuhrer)

Zdjęcie
d18o9an
d18o9an
d18o9an
d18o9an