Trwa ładowanie...
d3frlpt
d3frlpt

Józef Zbiróg

Najnowsze informacje
4.3
(24 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Będzin

Filmografia:

Świadectwo urodzenia (1961) (banschutz)

Wierna rzeka (1983) (powstaniec)

Lekcja martwego języka (1980) (1980) (Trau)

Rzeczywistość (1960) (Proszkowski, współpracownik starosty)

Polonia Restituta (1980) (oficer austriacki rozmawiający z Piłsudskim w Krakowie)

Kobieta w kapeluszu (1984) (dyrektor teatru)

Znachor (1981) (prokurator)

Pensja Pani Latter (1982) (inspektor szkoły)

Życie na gorąco () (dziennikarz)

Polonia Restituta (serial) () (Kapitan Jan Nowak)

Placówka (1979) (Chłop)

20 lat później (1993) (Sędzia)

Inland Empire (2006) (Darek)

Plebania () (Leon Wiśniak)

Adam i Ewa () (Franciszek Werner, niewidomy rzeźbiarz, dziadek Bogdana)

Skarga (1991) (Mężczyzna w budce telefonicznej)

Śmierć prezydenta (1977) (Łańcucki Stanisław , poseł komunistyczny)

Piekło i niebo (1966) (diabeł)

Doktor Ewa (1970) (doktor Bigoń)

Gdzie jest generał... (1963) (radiotelegrafista niemiecki)

Szkice węglem (1957) (Zołzikiewicz)

Wolne miasto (1958) (żandarm rozmawiający ze Schmoldem po bijatyce)

Pierwszy pawilon (1965) (komendant David Holl, asystent Frantona)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (scharfuhrer)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3frlpt
d3frlpt

d3frlpt
d3frlpt
d3frlpt