Trwa ładowanie...
d33iv4j
d33iv4j

Julian Mere - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kraków, Polska

Filmografia:

Pierwszy milion (2000) (Strażnik w centrum bankowym)

Kiler (1997) (Ochroniarz Lipskiego)

Panna z mokrą głową (1994) (oficer)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Ochroniarz Dony)

Złote runo (1996) (Rosjanin w pociągu)

Rodzina Kanderów () (Żołnierz-górnik)

Pierwszy milion (serial) () (Strażnik w centrum bankowym)

Teczki (2007) (Julian Korecki)

Panna z mokrą głową (serial) () (Oficer na Starówce)

RajUstopy (2005) (Francesco)

Na Wspólnej () (Wychowawca Pawła)

Kasia i Tomek () (Grajek w kawiarni)

Fala zbrodni () (Stanisław Jarecki)

Dom () (Milicjant)

Z pianką czy bez (1997) (Akwizytor)

Gracze (1995) (Agent Mossadu)

Anioł śmierci (1994) (Kierowca Zelepukhina)

White Raven, The (1998) (Dr Cohen)

Zdjęcie
Podziel się
d33iv4j
d33iv4j
d33iv4j