Trwa ładowanie...
deqk5ud
deqk5ud

Juliusz Lubicz-Lisowski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Robotnik portow)

Walet pikowy (1960) (Ludwik Czerwinka)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Wołłowicz)

Czarne stopy (1986) (chłop)

Niech żyje miłość (1991) (Biskup)

Moja wojna, moja miłość (1975) (Gospodarz domu, w którym nocują dziec)

Nad Niemnem (1986)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

Świnka (1990) (Ojciec Holdinga)

Klucznik (1979) (lokaj)

Zezem (1976) (Pradziadek Czarka)

Nie było słońca tej wiosny (1983) (Ojciec Piotra)

Desperacja (1988) (Członek Komitetu Miejskiego)

Decyzja (1960) (Lekarz w szpitalu)

Stanisław i Anna (1985) (Stary sługa)

Nad Niemnem (serial) () (Mężczyzna w salonie Korczyńskich)

Życie na gorąco () (Prezes konsorcjum)

Fachowiec (1987) (Kasjer w redakcji)

Kopernik (serial) ()

Kopernik (1972) (Więzień w lochach Ferrary)

Penelopy (1988) (Starszy pan w pociagu)

Polonia Restituta (serial) () (Władysław Mickiewicz)

Sceny nocne (1989) (Major Komierowski)

Fort 13 (1984) (Generał austriacki)

Decyzja (1960) (Lekarz w szpitalu)

Akcja Brutus (1970) (Ksiądz w pociągu)

Janosik (serial) () (Szlachcic)

Czerwone ciernie (1976) (Pułkownik carski)

Beniamiszek (1975) (kułak)

Cudzoziemka (1986) (gość na ślubie Róży i Adama)

Ile jest życia (1974) (Kelner na statku)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (robotnik w 1916 r.)

Zaklęte rewiry (1975)

Marynia (1983)

Mężczyzna niepotrzebny (1981) (Towarzysz Walewicz)

Poślizg (1972) (Barman)

Bezkresne łąki (1976) (sędzia)

Blisko, coraz bliżej (1986)

Zdjęcie
Zdjęcie
deqk5ud
deqk5ud

deqk5ud
deqk5ud
deqk5ud