Trwa ładowanie...
ycipk-1sren3
ycipk-1sren3

Katarzyna Trzcińska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dług (1999) (1999) (Żona Gerarda)

Kallafiorr (1999) (Gejsza)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Koszykarka z gitarą)

Złoto dezerterów (1998) (Lala)

Gunblast Vodka (1998)

Kopciuszek () (Marzena Lorenc)

Będziesz moja () (Monika)

BrzydUla () (Eliza)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Agnieszka Hańska)

Egzamin z życia () (Klientka Jachody)

Dwie strony medalu () (Agnieszka)

I kto tu rządzi? () (Joanna Kawińska)

Ryś (2006) (Zakonnica)

Na Wspólnej () (Koleżanka Haliny)

Pensjonat pod Różą () (Grażyna Nicieja)

Plebania () (Wizażystka)

Milczenie jest złotem (2009) (Pasażerka)

Dom nad rozlewiskiem () (Właścicielka butiku)

Szaleńcy (2004) (Kuzynka)

Siedem przystanków na drodze do raju (2004) (Czarownica)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Pielęgniarka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1sren3
ycipk-1sren3
ycipk-1sren3