Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Katheryn Winnick - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...

Urodziła się w kanadzie. Jej ojczystym językiem jest ukraiński i nie mówiła po angielsku do 8 roku życia. W wieku 7 laczęła trenować sztuki walki i pierwszy czarny pas zdobyła w wieku 13 lat. do 21 roku życia zaczęła trzy szkoły walki. Wystąpiła w wielu filmach tj. "Miłość i inne używki", "Stand Up Guys", "Miłość na zamówienie". Występowała także w licznych programach telewizyjnych i serialach. W serialu "Kości" gra korespondentkę wojenną wysłaną do Afganistanu. Grała u boku Paula Giamatti w komediodramacie "Cold Souls", który światową premierę miał na Sundance Film Festival 2009.

Data urodzenia

17.12.1977

Miejsce urodzenia

Toronto, Kanada

Filmografia

Screech Owls (2001) (Brianna Styles)

Hellraiser: Hellworld.com (2004) (Chelsea)

Bez duszy (2009) (Sveta)

Dwa tygodnie na miłość (2002) (Tiffany)

50 pierwszych randek (2004) (młoda kobieta)

Art of the Steal, The (2013) (Lola)

Glades, The () (Valerie Dorman)

Śmierć się śmieje (2008) (Tabitha)

Wikingowie ()

Transporter () (Darcy Daniels)

Twardziele (2013)

Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, A (2012) (Ivana)

Zabójcze umysły () (Maggie Lowe)

Poszukiwani () (Julie Snyner)

Daddy's Little Girls (2007)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Maureen Martin)

Vikings, The (1958) (Lagertha Lothbrok)

Nikita () (Kelly)

Miłość i inne używki (2010) (Lisa)

Pan i Pani Kiler (2010) (Vivian)

Kości () (Hannah Burley)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Nicole Harjo)

Miłość na zamówienie (2006) (Melissa)

Noc i Dzień (1946) (July)

Polar (2019) ( Vivian )

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw