Trwa ładowanie...
d1nwfqy
d1nwfqy

Kazimierz Dejunowicz

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Kanał (1956) (1956) (kapitan 'Zabawa')

Walet pikowy (1960)

Inspekcja Pana Anatola (1959) (Amerykanin)

Pieczone gołąbki (1966) (Zagraniczny dziennikarz)

Pożegnanie z diabłem (1956) (mieszkaniec Piasków; nie występuje w napisach)

Janosik (serial) ()

Późne popołudnie (1964) (Pracownik klubu Tempo)

Tysiąc talarów (1959) (Gość weselny)

Historia jednego myśliwca (1958) (Niemiecki lekarz w kostnicy szpitala w St. Clair)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1nwfqy
d1nwfqy

d1nwfqy
d1nwfqy
d1nwfqy