ycipk-2dwahm
ycipk-2dwahm

Kazimierz Wysota - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Czajków

Filmografia:

Virtuti (1989) (Porucznik Jerzy Brejer)

Tryumf Pana Kleksa (2000)

Wilczyca (1982) (Huzar)

Był Jazz (1981) (Mikołaj)

Och, Karol (1985) (Kolega Karola)

Kuchnia polska (film) (1991) (Milicjant)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001) (Vernon Dursley)

Harry Potter i Komnata Tajemnic (2002) (Vernon Dursley)

O czym szumią wierzby (1996) (Sprzedawca)

Pestka (1995)

Stan wewnętrzny (1983) (Krzyś)

Podsłuchane życie (2009)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Krupier)

Tulipan () (Olek)

Dzieci Ireny Sendlerowej (2009) (Tojan)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010) (Vernon Dursley)

Ogród Luizy (2007) (Lekarz)

Barwy szczęścia () (Bogdan Zwoleński)

Ryś (2006) (Omlet)

Zabić na końcu (1990) (Amant)

Remis (1984) (Bień)

W środku Europy (1990) (Brat Bożeny)

Napoleon (1990) (1990) (Generał francuski)

Dom na głowie (1990) (Tomasz)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Milicjant)

Żelazną ręką (1989) (Ksiądz)

Janosik. Prawdziwa historia (2009)

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007) (Vernon Dursley)

Kryminalni () (Sąsiad Pawełczyka)

Dom () (Monter zakładający podsłuch w mieszkaniu Pocięgły)

Do krwi ostatniej (1978) (Oficer radziecki pod Lenino)

Wielki bieg (1981) (Zawodnik)

Ekstradycja 3 (1998) (Radosław Melski)

Synteza (1983) (Widz)

Przyłbice i kaptury (1985) (Siemaszko)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Śpiewający urzędnik)

Harry Potter i Więzień Azkabanu (2004) (Vernon Dursley)

Wielki wóz (1987) (Porucznik Stanisław Szymański)

Młode wilki (1995) (Celnik)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2dwahm
ycipk-2dwahm
ycipk-2dwahm