Trwa ładowanie...
d1bgobh
d1bgobh

Kerry Bishe - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Operacja Argo (2012) (Kathy Stafford)

Newlyweds (2011) (Linda)

Blue Highway (2013) (Kerry)

Wirtualne sny (2009) (Billie Kashmiri)

Bananowy Doktor () (Emma Newberg)

Szczęśliwy powrót (2008) (Studentka)

CBGB (2012) (Marry Harron)

Mama w opałach (2009) (Mama Good)

How it ends (2018) (Meg)

Zdjęcie
Podziel się

Aktorka teatralna, filmowa i telewizyjna. W stanach Zjednoczonych najbardziej znana z roli Lucy Benet w dziewiątej serii serialu "Hoży doktorzy" ("Scrubs"). Bishé zadebiutowała na ekranie w 2007 roku , wcielając się w rolę Sarah Ronson w niskobudżetowej produkcji "The Half Life of Mason Lake". Następnie można ją było zobaczyć w produkcjach "Szczęśliwy powrót" oraz "Seks w wielkim mieście". Zagrała w trzech filmach Eda Burnsa: "The Fitzgerald Family Christmas", "Newlyweds" i "Miły gość Johnny" oraz "Operacji Argo" Bena Afflecka. Wystapiła w dwóch filmach fabularnych Kyle'a Smitha: "Blue Highway" i "Indycze rozgrywki". W 2013 roku zagrała w czterech filmach: "Grand Piano", "Goodbye World", "Max Rose" oraz "Blue Highway". W 2014 roku będzie ją można zobaczyć m.in. w serialu telewizyjnym Halt & Catch Fire, gdzie zagra jedną z głównych ról.

d1bgobh
d1bgobh