Trwa ładowanie...
d2jrott

Kim Knuckey

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Outsider, The (2002) (szeryf Getts)

Kochanie, poznaj moich kumpli (2011) (komisarz Leo)

Hush (1998) (Rory)

Phoenix (1998) (Pup)

Wielki Gatsby (2012) (2012) (senator)

Families (1990) (Brian Williams)

Police Rescue (1994) (Senior Constable/ Sierżant/Tony Sorrento)

Syreny (2003) (2003) (Earl)

Rake () (sędzia - proces Langhorna)

Crimebroker (1993) (strażnik)

Fallen Angels (1993) (przeprowadzający wywiad)

Big Sky, The (1952) (detektyw)

Wildside (1985) (Bob Wallace/Regis)

d2jrott

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2jrott
d2jrott
d2jrott