Trwa ładowanie...
dpze09d

Kim Knuckey

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
dpze09d
Filmografia:

Outsider, The (2002) (szeryf Getts)

Kochanie, poznaj moich kumpli (2011) (komisarz Leo)

Hush (1998) (Rory)

Phoenix (1998) (Pup)

Wielki Gatsby (2012) (2012) (senator)

Families (1990) (Brian Williams)

Police Rescue (1994) (Senior Constable/ Sierżant/Tony Sorrento)

Syreny (2003) (2003) (Earl)

Rake () (sędzia - proces Langhorna)

Crimebroker (1993) (strażnik)

Fallen Angels (1993) (przeprowadzający wywiad)

Big Sky, The (1952) (detektyw)

Wildside (1985) (Bob Wallace/Regis)

Zdjęcie
dpze09d
dpze09d
dpze09d
dpze09d