Trwa ładowanie...
d382q26
d382q26

Kim Knuckey

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Outsider, The (2002) (szeryf Getts)

Kochanie, poznaj moich kumpli (2011) (komisarz Leo)

Hush (1998) (Rory)

Phoenix (1998) (Pup)

Wielki Gatsby (2012) (2012) (senator)

Families (1990) (Brian Williams)

Police Rescue (1994) (Senior Constable/ Sierżant/Tony Sorrento)

Syreny (2003) (2003) (Earl)

Rake () (sędzia - proces Langhorna)

Crimebroker (1993) (strażnik)

Fallen Angels (1993) (przeprowadzający wywiad)

Big Sky, The (1952) (detektyw)

Wildside (1985) (Bob Wallace/Regis)

Zdjęcie
Zdjęcie
d382q26
d382q26

d382q26
d382q26
d382q26