Trwa ładowanie...
d3o3ywa
d3o3ywa

Kim Knuckey

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Outsider, The (2002) (szeryf Getts)

Kochanie, poznaj moich kumpli (2011) (komisarz Leo)

Hush (1998) (Rory)

Phoenix (1998) (Pup)

Wielki Gatsby (2012) (2012) (senator)

Families (1990) (Brian Williams)

Police Rescue (1994) (Senior Constable/ Sierżant/Tony Sorrento)

Syreny (2003) (2003) (Earl)

Rake () (sędzia - proces Langhorna)

Crimebroker (1993) (strażnik)

Fallen Angels (1993) (przeprowadzający wywiad)

Big Sky, The (1952) (detektyw)

Wildside (1985) (Bob Wallace/Regis)

Zdjęcie
d3o3ywa
d3o3ywa
d3o3ywa
d3o3ywa