Trwa ładowanie...
ycipk-241z04
ycipk-241z04

Krzysztof Cybiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Zielona Góra, Polska

Filmografia:

Merida waleczna (2012) (Wee)

Kadet Kelly (2002)

Gnomeo i Julia. Tajemnica zaginionych krasnali (2018) (Parys)

Wakacje Mikołajka (2014) (Właściciel)

Czarownica (2014)

Barbie i Trzy Muszkieterki (2009) (Muszkieter)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Klaudiusz Lapsus)

Mrok () (Policjant)

Kraina lodu (2013)

Noe: Wybrany przez Boga (2014)

Bulionerzy () (Policjant)

Usta Usta () (Arek, mężczyzna w szkole rodzenia)

Hotel 52 () (Pilot)

BrzydUla () (Taksówkarz)

High School Musical 2 (2007)

Piorun (2008)

Wyspa Nim (2008)

Barwy szczęścia () (Jonasz Ostrowski)

Egzamin z życia () (Taksówkarz)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Pan Harrington)

Dżungla (2006) (Krokodyl Stan)

Na psa urok (2006) (Larry)

Na Wspólnej () (Kelner)

Plebania () (Rysiek)

Glina () (Agent CBŚ)

Adam i Ewa () (Gość motelu Bałtyk / Lekarz w Szpitalu Rejonowym operujący ranną Ewę)

Prosto w serce () (Lekarz)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Arka Noego (2007) (Puma)

Mamuśki () (Akwizytor)

Niania () (Członek chóru)

O psie, który wrócił do domu (2019) (Chuck )

Zdjęcie
Podziel się

Krzysztof Cybiński ukończył Studium Wokalno-Aktorskie w Gdyni. Jest aktorem warszawskiego Teatru Muzycznego Roma. Wystąpił w nim m.in. w musicalach "Józef" (w roli Judy), "Fame" (Nick Piazzo), "Miss Saigon", "Grease". Gościnnie pojawia się w warszawskim Teatrze Nowym, w którym wystąpił w przedstawieniach "Chopin i jego życie" oraz "Kobieta bez skazy". Występuje także w Operze Nova w Bydgoszczy musicalu "Promises, Promises".

ycipk-241z04
ycipk-241z04