Trwa ładowanie...
d1v63cc

Krzysztof Fus

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Sandomierz, Polska

Filmografia:

Panny i wdowy (1991)

Nocne Graffiti (1996) (Goryl)

Fatalista (1967) (Bojownik czeczeński w jeziorze)

Wszystko na sprzedaż (1968) (Kaskader)

Epilog Norymberski (1970)

Sól ziemi czarnej (1969) (Powstaniec)

Kiler (1997) (Ochroniarz Lipskiego)

Świnka (1990) (Pracownik rzeźni Royal)

Wiedźmin (2001) (Żołnierz Falvicka)

Miś (1980) (Kobieta, której wypadły włosy przyniesiona przez męża do kiosku)

Ono (2003)

Znicz olimpijski (1969)

Dziki 2. Pojedynek () (Likwidator)

Dziewczyna z Mazur () (Bandyta atakujący Martę)

Wichry Kołymy (2009) (Żołnierz)

Nowy Jork - czwarta rano (1998)

Wiedźmy () (Ochroniarz)

Psie serce (2002) (Złodziej)

Trzecia część nocy (1971) (Olek)

Cała naprzód (1966) (Marynarz)

Pan Samochodzik i praskie tajemnice (1988) (Gnat)

Historia Kowalskich (2009) (Władek Kosior)

Czarodziej z Harlemu (1988)

Odwróceni () (Wnuczek filatelisty)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006)

Dom () (Członek aktywu)

Cwał (1995)

Zabij mnie glino (1987) (Więzień atakujący Malika)

Sukces (1995) (1995) (Stanisław Bruś)

Agent nr 1 (1971)

Wirus (1996) (Pracownik dyspozytorni metra)

Sara (1997) (1997) (Człowiek Józefa)

d1v63cc
d1v63cc
d1v63cc
d1v63cc
d1v63cc