Trwa ładowanie...
d3ig4m1
d3ig4m1
d3ig4m1
d3ig4m1

Krzysztof Pyziak

Najnowsze informacje
d3ig4m1
3.0
(1 głos)
Oceń:
d3ig4m1
Miejsce urodzenia:

Głubczyce, Polska

Filmografia:

Komisarz Alex () (Policjant)

Antyterapia (2012) (Tygrys)

Uwikłanie (2011) (Więzień w latach 80-tych)

Ojciec Mateusz ()

Afonia i pszczoły (2008) (Konwojent)

Zamiana (2009) (Reporter)

Braciszek (2007) (Brat Zefiryn)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Oficer ABW)

Egzamin z życia () (Paulus)

Faceci do wzięcia ()

Nie ma takiego numeru (2005)

Oficerowie () (Strażnik na)

Jasminum (2005) (Stolarz)

Na Wspólnej () (Kazimierz Garbarczyk)

Plebania () (Fałszywy ksiądz)

Kasia i Tomek () (Mężczyzna meczu hokejowym)

Weekend (2010) (Cygan)

Wygrany (2011)

Cudowne lato (2010)

U Pana Boga w ogródku (serial) () (Jerzy Ziółkowski)

U Pana Boga za miedzą (2009) (Forograf)

Czas honoru () (SS-Scharführer Mathias Binz)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Jerzy Ziółkowski)

Fala zbrodni () (Mrówka Robert Radzik)

Niania () (Tani podrywacz)

Kryminalni () (Maczek)

Diablo. Wyścig o wszystko (2019) (Parolak)

d3ig4m1
Zdjęcie
d3ig4m1
d3ig4m1
d3ig4m1
d3ig4m1
d3ig4m1
d3ig4m1