ycipk-lupm82
ycipk-lupm82

Krzysztof Szczerbiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Pająk)

Giganci ze stali (2011) (Kingpin)

Turbo (2013) (Ślizg)

Iron Man 3 (2013) (Operator monitorujący lot Air Force One)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Balto II Poszukiwania (2001) (Rosomak)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Radiostacja Roscoe () (Ed)

Pan Peabody i Sherman (2014)

Delgo (2008) (Filo)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Zane)

Baśnie i bajki polskie () (Wszemil)

Daleko od noszy 2 ()

Złota rączka () (Maniek)

Przygoda w Paryżu (2011) (Albert)

Kirikou i czarownica (1998)

Szczypta magii () (Starszy Tom)

Smerfy 2 (2013) (Zgrywus)

Tajemnica zielonego królestwa (2013) (Mub)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011) (Carl)

Hrabia Kaczula () (Don Diego kuzyn Kaczuli / Stary kowboj / Wilkołak / Szap szak)

Jednostka przygotowawcza (2009)

Pomocnik Św. Mikołaja () (Miki)

Listonosz Pat i wielki świat (2013)

Avengers: Potęga i moc () (James Rhodey Rhodes / Doktor Leonard Samson / T'Chala / Czarna Pantera)

Zostać miss 2 () (Pawian)

Liga Złośliwców () (Seledyn/ Chłopiec)

Thor: Mroczny świat (2013) (Hogun)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) (Edek / Gupta)

Żółwik Sammy (2010) (Jasiek)

Avengers 3D (2012) (Pilot śmigłowca Tarczy)

Tajemnica Rajskiego Wzgórza (2008) (Robin)

Ojciec Mateusz () (Radek)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009) (Edek)

Krowy na wypasie (2006) (Eddy)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Kuzyn Laszlo)

Madagaskar (2005)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Pracownik budowlany)

Magiczna kostka (2006) (Gordy)

Wyspa Dinozaura (2007) (Mundek)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Grinnah)

Magiczna Karuzela (2004) (Dyziek)

Stuart Malutki 3: Trochę natury (2004) (Muniek (dubbing))

Juliusz (2018) (Robotnik)

Pod wspólnym niebem ()

ycipk-lupm82
ycipk-lupm82
ycipk-lupm82