Trwa ładowanie...
d1uf7gn

Lawrence Bender

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Pulp Fiction (1994) (japiszon w długich wlosach)

Od zmierzchu do świtu (1996)

Wściekłe psy (1992) (młody policjant)

Kill Bill Vol. 2 (2004) (kelner)

Cztery pokoje (1995) (japiszon w długich wlosach)

Mexican (2001) (Vegas Onlooker)

Synowie mafii (2001) (klient baru)

Lwie serce (1990) (Garage Fight Heckler)

Intruder (1988) (oficer Adams)

White Man`s Burden (1995) (klient baru)

Fresh (1994) (japiszon w długich wlosach)

d1uf7gn

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1uf7gn
d1uf7gn
d1uf7gn