Trwa ładowanie...
d4m5csg

Leo G. Carroll

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

That Funny Feeling (1965) (Pan O'Shea)

Zły i piękny (1952) (Henry Whitfield)

Father of the Bride (1950) (Mr. Massoula)

Wichrowe wzgórza (1939) (1939) (Joseph)

Rebeka (1940) (Dr. Baker)

Nieznajomi z pociągu (1951) (Senator Morton)

Snows of Kilimanjaro, The (1952)

Tarantula (1955) (profesor Gerald Deemer)

Podejrzenie (1941) (Captain George Melbeck)

Urzeczona (1945) (Dr Murchison)

Akt oskarżenia (1947) (Sir Joseph, oskarżyciel)

d4m5csg

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4m5csg
d4m5csg
d4m5csg