Trwa ładowanie...
ycipk-1eouss
ycipk-1eouss

Leonard Andrzejewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

Walet pikowy (1960) (Widz w kinie)

Kontrybucja (1966) (Lekarz)

Szuler (1994)

Zezem (1976) (Sprzedawca w sklepie obuwniczym)

Trzy kroki od miłości (1987) (Pielęgniarz)

Pieczone gołąbki (1966) (Robotnik reperujący windę)

Kopernik (serial) () (Rycerz z Dobrego Miasta)

Kopernik (1972) (Rycerz)

Szkice warszawskie (1969) (Tramwajarz)

Tulipan () (Taksówkarz Zdzisio)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Niemiecki marynarz)

Album Polski (1970) (Stanisław Koliński Sęp, przywódca oddziału NSZ)

Ciosy (1980)

Stella Stellaris (1994)

Zakole (1988) (Grzegorz)

Ostatni prom (1989) (Towarzysz Zdzisław Marecki)

Miasteczko (1958) (1958) (Kasprzak)

Wolne miasto (1958) (Niemiec śledzący Rajcę)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Pan Wicek)

Potop (1974) (Aga)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1eouss
ycipk-1eouss
ycipk-1eouss