Trwa ładowanie...
d1g543t
d1g543t

Leonard Andrzejewski

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

Walet pikowy (1960) (Widz w kinie)

Kontrybucja (1966) (Lekarz)

Szuler (1994)

Zezem (1976) (Sprzedawca w sklepie obuwniczym)

Trzy kroki od miłości (1987) (Pielęgniarz)

Pieczone gołąbki (1966) (Robotnik reperujący windę)

Kopernik (serial) () (Rycerz z Dobrego Miasta)

Kopernik (1972) (Rycerz)

Szkice warszawskie (1969) (Tramwajarz)

Tulipan () (Taksówkarz Zdzisio)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Niemiecki marynarz)

Album Polski (1970) (Stanisław Koliński Sęp, przywódca oddziału NSZ)

Ciosy (1980)

Stella Stellaris (1994)

Zakole (1988) (Grzegorz)

Ostatni prom (1989) (Towarzysz Zdzisław Marecki)

Miasteczko (1958) (1958) (Kasprzak)

Wolne miasto (1958) (Niemiec śledzący Rajcę)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Pan Wicek)

Potop (1974) (Aga)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1g543t
d1g543t

d1g543t
d1g543t
d1g543t