Trwa ładowanie...
d3fkmz5
d3fkmz5

Leonard Andrzejewski

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
d3fkmz5
Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

Walet pikowy (1960) (Widz w kinie)

Kontrybucja (1966) (Lekarz)

Szuler (1994)

Zezem (1976) (Sprzedawca w sklepie obuwniczym)

Trzy kroki od miłości (1987) (Pielęgniarz)

Pieczone gołąbki (1966) (Robotnik reperujący windę)

Kopernik (serial) () (Rycerz z Dobrego Miasta)

Kopernik (1972) (Rycerz)

Szkice warszawskie (1969) (Tramwajarz)

Tulipan () (Taksówkarz Zdzisio)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Niemiecki marynarz)

Album Polski (1970) (Stanisław Koliński Sęp, przywódca oddziału NSZ)

Ciosy (1980)

Stella Stellaris (1994)

Zakole (1988) (Grzegorz)

Ostatni prom (1989) (Towarzysz Zdzisław Marecki)

Miasteczko (1958) (1958) (Kasprzak)

Wolne miasto (1958) (Niemiec śledzący Rajcę)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Pan Wicek)

Potop (1974) (Aga)

Zdjęcie
d3fkmz5
d3fkmz5
d3fkmz5
d3fkmz5