Trwa ładowanie...
d46dts2

Leonard Andrzejewski

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

Walet pikowy (1960) (Widz w kinie)

Kontrybucja (1966) (Lekarz)

Szuler (1994)

Zezem (1976) (Sprzedawca w sklepie obuwniczym)

Trzy kroki od miłości (1987) (Pielęgniarz)

Pieczone gołąbki (1966) (Robotnik reperujący windę)

Kopernik (serial) () (Rycerz z Dobrego Miasta)

Kopernik (1972) (Rycerz)

Szkice warszawskie (1969) (Tramwajarz)

Tulipan () (Taksówkarz Zdzisio)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Niemiecki marynarz)

Album Polski (1970) (Stanisław Koliński Sęp, przywódca oddziału NSZ)

Ciosy (1980)

Stella Stellaris (1994)

Zakole (1988) (Grzegorz)

Ostatni prom (1989) (Towarzysz Zdzisław Marecki)

Miasteczko (1958) (1958) (Kasprzak)

Wolne miasto (1958) (Niemiec śledzący Rajcę)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Pan Wicek)

Potop (1974) (Aga)

d46dts2

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d46dts2
d46dts2
d46dts2