ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz

Leslie Hope - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

06.05.1965

Miejsce urodzenia

Halifax, Kanada

Filmografia

W szponach szaleństwa (1996) (Claire Brown)

Anioł zemsty (1995) (Liza Rigby)

Ich pięcioro (1994) (Meg)

Znamię (2002) (Charisse Darrow)

Miecz Gideona (1986) (Shoshana)

Vengeance Unlimited (1998) (Pani Thomas (1999))

Robocop: Prime Directives (2000) (Ann R. Key)

Blackout Effect (1998) (Karen)

Po tamtej stronie (1995) (Prezenterka pogody)

Bez pardonu () (Agent specjalny Grace Curry)

Zdarzyło się jutro () (Meredith Carson)

Zabłąkane duchy (1999) (Charlotte)

Jesse Stone: Kruchy lód (2009) (Sidney Greenstreet)

Line of Fire () (Lisa Cohen)

Po prostu walcz! (2008) (Margot Tyler)

Karol - papież, który pozostał człowiekiem (2006) (Julia Ritter)

24 godziny (serial) () (Teri Bauer)

Life Before This, The (1999) (Alice)

Star Trek: Deep Space Nine (1993) (Kira Meru)

Working Tra$h (1990) (Susan Fahnestock)

Castle () (Gwenn Harwin)

Mentalista () (Kristina Frye)

Pani Prezydent () (Melanie Blackston)

Prywatna praktyka () (Linda)

Dr House () (Victoria Madsen)

Uciekinierzy () (Lilly)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Denise Partney)

First Degree (1995) (Hadley Pyne)

Talk Radio (1988) (Laura)

Doppelganger (1993) (Elizabeth)

SeaQuest DSV (1993) (Marie Piccolo)

ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz