Trwa ładowanie...
d11xzyk

Lillian Adams

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois

Filmografia:

Magnolia (1999) (Stara sąsiadka Donnie)

Big Valley, The (1965) (Pani DeKoyen)

Tim and Eric's Billion Dollar Movie (2012) (Mrs. Wareheim)

Wszędzie, byle nie tu (1999) (matka Jacka)

Mały Nicky (2000) (Starsza pani)

Ben Casey (1961) (June Keller/Mrs. Simmons)

Swap Meet (1979) (kobieta)

Ostrożnie z dziewczynami (2002)

Flying Nun, The (1967) (Amalia Ramirez-Carlos' Grandmother /babcia)

Gidget (1965) (Pani Daley)

Unstrung Heroes (1995) (Ciotka Estelle)

Jerk, The (1979) (Tillie)

Chłopiec poznaje świat (1993) (Mrs. Furlong)

Świat nonsensów u Stevensów () (Barbara Bushwick)

U nas w Filadelfii () (Irvene)

Powrót do Providence () (Starsza pacjentka/Fanka z urojeniami)

On, ona i dzieciaki () (Staruszka)

Parks and Recreation () (Starsza kobieta)

Współczesna rodzina () (Pasażerka)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (staruszka)

Sprawy rodzinne () (Pani Mariani)

Brzydula Betty () (Esther)

Gliniarz i prokurator () (Mrs. Gabler)

Twilight Zone, The (1985) (Babushka)

Nie z tego świata (1987) (stara Evie)

Jeff Foxworthy Show, The (1995)

Summer School (1987) (babcia Eakian)

Dr. Kildare (1961) (Mrs. Berenstein)

Tak się robi telewizję (2006) (Audience Member)

Jednostka () (Mrs. Garrigus)

Good Against Evil (1977) (Beatrice)

Większość jednego (1961) (Mrs. Stein)

Zabawna dziewczyna (1968) (Pushcart Woman)

Szeregowiec Benjamin (1980) (Mrs. Goodman)

Przygody młodego człowieka (1962) (indianka)

Farmer's Daughter, The (1947) (Comrade Petrova)

Something So Right (1996) (Mrs. Ross)

Bruce Wszechmogący (2003) (Mama Kowolski)

d11xzyk

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11xzyk
d11xzyk
d11xzyk