Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Maciej Małysa - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

05.08.1975

Filmografia

Prawo ojca (1999) (Zyga)

Heniek (2010) (Sprzedawca w antykwariacie)

Bohater naszych czasów (2005)

1920. Wojna i miłość () (Polski oficer)

Uwikłanie (2011) (Strażnik miejski)

Cisza (2010) (2010)

Szpilki na Giewoncie () (Mandżaro)

Twarzą w twarz () (Policjant w areszcie)

Na Wspólnej () (Fotograf)

39 i pół () (Lekarz USG)

Jan Paweł II (2005) (Młody ksiądz)

Pierwsza miłość () (Janusz Zawada vel Kamil)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw