ycipk-313ae9
ycipk-313ae9

Maciej Winkler - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Korczak (1990)

Lista Schindlera (1993) (Sprzedawca na czarnym rynku)

Pianista (2002)

Superprodukcja (2002) (Asłan Ramajew)

Ojciec Mateusz () (Perełka)

Serce na dłoni (2008) (Maszynista parowozu)

Trzeci oficer () (Kierownik motelu)

Twarzą w twarz () (Pomocnik)

Pitbull (serial) () (Szymon Mroczek)

Na Wspólnej () (Ochroniarz)

Pensjonat pod Różą () (Detektyw)

Śmieciarz (1987) (Bojownik żydowski w getcie)

Kryminalni () (Więzień)

Wiedźmin (serial) () (Członek rady elfów)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Kaleka)

Dom ()

Polski Crash (1993) (Kierowca corvetty)

Planeta singli 3 (2019) (Pijaczek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-313ae9
ycipk-313ae9
ycipk-313ae9