ycipk-k5ew1e
ycipk-k5ew1e

Magda Celówna - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Mierzawa, Polska

Filmografia:

Błękitna strzała (1980) (Matka Rulonika)

Mój Nikifor (2004) (gospodyni)

Galimatias czyli Kogel - Mogel II (1989) (Gajda)

Pejzaż z bohaterem (1970) (Telefonistka na poczcie)

Kalosze szczęścia (1958) (Magda)

Inspekcja Pana Anatola (1959) (Zosia)

Chomik (2011) (Maria Kudelska)

Pięciu (1964) (Alka)

Bulionerzy () (Kobieta w autobusie)

Instynkt () (Przyjaciółka Elżbiety Niwińskiej)

Ojciec Mateusz () (Gospodyni Noszczyka)

Mów mi Rockefeller (1990) (Woźna w szkole)

Wiedźmy () (Klientka w sklepie Marioli)

I kto tu rządzi? () (Walczakowa)

Plebania () (Stasia Kurkiewicz)

Dom (1996) (Kierowniczka domu starców)

Weryfikacja (1986)

Czas nadziei (1986) (Bożena Rzewińska, córka Szostaków)

Złoty pociąg (1986)

Historia o proroku Eliaszu z Wierszalina (1997) (Nina)

Mamuśki () (Maria Raniewska)

Magda M. () (Teściowa pacjenta)

Dzień czwarty (1984) (Sanitariuszka)

Historia niemoralna (1990)

Warszawskie gołębie (1988)

Zmowa (1988)

Stajnia na Salvatorze (1967) (Pielęgniarka)

Szklana góra (1960) (Helka)

Sami dla siebie (1987) (Kucharka)

Paragon gola (1969) (Kelnerka w kawiarni)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-k5ew1e
ycipk-k5ew1e
ycipk-k5ew1e