Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Marian Krawczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

02.01.1950

Miejsce urodzenia

Solec nad Wisłą

Filmografia

Justyna (1979) (Podwładny Michalewskiego)

Księstwo (2011) (Kierownik klubu sportowego)

Dorastanie (1987)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pokłosie (2012) (Mieszkaniec wioski)

Uciec jak najbliżej (1971) (Autostopowicz)

Szpital na perypetiach () (Longin Brzeniewiecki)

Wydział zabójstw () (Marian Mazurkiewicz)

Instynkt () (Dyrektor banku)

Agentki () (Właściciel obrazu)

Diabelskie szczęście (1985) (Prywaciarz)

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (Mężczyzna)

Na Wspólnej () (Prokurator)

Plebania () (Komisarz)

Wakacje (1977) (Rychlik)

Złota kaczka (1976) (Szewczyk)

U Pana Boga w ogródku (serial) () (Dowbój)

Złoty pociąg (1986) (Komandos)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Dowbój)

Kryminalni () (Stefan Lewiński)

Dom ()

Przyjaciele ()

C.K. Dezerterzy (1985) (Żołnierz)

Wedle wyroków twoich... (1983)

Przyłbice i kaptury (1985)

Doktor Murek (1979) (Czarny)

Podatek od miłości (2018) (Ochroniarz w urzędzie)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw