Trwa ładowanie...
d48pym1

Marian Łącz

Najnowsze informacje
4.7
(3 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Rzeszów

Filmografia:

Republika nadziei (1986) (Nabzdyk, sąsiad Kaczmarka)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Szuler)

Hydrozagadka (1970) (Uczestnik zabawy)

Gorączka (1981) (1981) (wuj Kiełzy)

Córeczka (1965) (Kierowca)

Czarci żleb (1949) (dowódca patrolu WOP)

Trudne małżeństwo (1961) (Oficer instruktor)

Polonia Restituta (serial) () (legionista)

Zemsta (1956) (1956) (murarz)

Akcja Brutus (1970) (Portier w hotelu)

Janosik (serial) () (Zbójnik Słowak)

Zielona miłość () (Robotnik)

Kochajmy syrenki (1966) (Kierowca autokaru)

Barwy walki (1965) (Bicz)

Kochaj albo rzuć (1978) (Organizator pogrzebu Johna Pawlaka)

d48pym1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d48pym1
d48pym1
d48pym1