ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e

Marian Łącz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

05.12.1921

Miejsce urodzenia

Rzeszów

Data śmierci

02.08.1984

Filmografia

Republika nadziei (1986) (Nabzdyk, sąsiad Kaczmarka)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Szuler)

Hydrozagadka (1970) (Uczestnik zabawy)

Gorączka (1981) (1981) (wuj Kiełzy)

Córeczka (1965) (Kierowca)

Czarci żleb (1949) (dowódca patrolu WOP)

Trudne małżeństwo (1961) (Oficer instruktor)

Polonia Restituta (serial) () (legionista)

Zemsta (1956) (1956) (murarz)

Akcja Brutus (1970) (Portier w hotelu)

Janosik (serial) () (Zbójnik Słowak)

Zielona miłość () (Robotnik)

Kochajmy syrenki (1966) (Kierowca autokaru)

Barwy walki (1965) (Bicz)

Kochaj albo rzuć (1978) (Organizator pogrzebu Johna Pawlaka)

ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e