ycipk-3ox9ao
ycipk-3ox9ao

Marian Łącz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Rzeszów

Filmografia:

Republika nadziei (1986) (Nabzdyk, sąsiad Kaczmarka)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Szuler)

Hydrozagadka (1970) (Uczestnik zabawy)

Gorączka (1981) (1981) (wuj Kiełzy)

Córeczka (1965) (Kierowca)

Czarci żleb (1949) (dowódca patrolu WOP)

Trudne małżeństwo (1961) (Oficer instruktor)

Polonia Restituta (serial) () (legionista)

Zemsta (1956) (1956) (murarz)

Akcja Brutus (1970) (Portier w hotelu)

Janosik (serial) () (Zbójnik Słowak)

Zielona miłość () (Robotnik)

Kochajmy syrenki (1966) (Kierowca autokaru)

Barwy walki (1965) (Bicz)

Kochaj albo rzuć (1978) (Organizator pogrzebu Johna Pawlaka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3ox9ao
ycipk-3ox9ao
ycipk-3ox9ao