ycipk-1bkaqn
ycipk-1bkaqn

Marian Rułka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lublin, Polska

Filmografia:

Moja wojna, moja miłość (1975)

Dwunastu gniewnych ludzi (1997) (1997) (Przysięgły nr 6)

Opadły liście z drzew (1975) (Mały)

Piątka z ulicy Barskiej (1953) (Zbyszek Mocarski)

Nie było słońca tej wiosny (1983) (Czarny)

Polonia Restituta (serial) () (Członek Naczelnej Rady Ludowej w Poznaniu)

Ubranie prawie nowe (1963) (Leon)

Zielona miłość () (Inżynier oceniający przydatność hali)

Dom () (Delegat PPR w fabryce Jędrysa)

Droga (1981) (1981) (Pielęgniarz)

Trzy opowieści (1953) (Władek Kulesza)

Podróżni jak inni (1969)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Żołnierz brytyjski)

Westerplatte (1967) (Żołnierz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1bkaqn
ycipk-1bkaqn
ycipk-1bkaqn