Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Mariusz Leszczyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Kalipso (2000)

Bielszy niż śnieg (1975) (dźwiękowiec)

Wiedźmin (2001) (Hereward)

Księga dżungli 2 (2003) (Shere Khan)

Mistrz tańca (1968)

Wyspa Niedźwiedzi () (służący Syreny Lodyny)

Chip i Dale Brygada RR ()

MR Tański (1987) (Kapitan niemiecki)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł)

Timon i Pumba () (El Toro)

Hrabia Kaczula () (Igor)

Gumisie () (Lodobrody - Władca Zimna / sir Gumizuch z Gumisiowego Zamczyska)

Super Baloo () (Shere Kahn)

Muminki () (Duch Zaczarowanej Lampy)

Asterix kontra Cezar (1985)

Wiedźmin (serial) () (Hereward)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw