ycipk-9oyjdd
ycipk-9oyjdd

Mary Portser - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

If These Walls Could Talk (1996) (Margaret)

Norma Jean & Marilyn (1996) (Adrian Wallingford)

Ich pięcioro (1994) (Profesor Robison)

Slap Her... She's French (2002) (Kimmy Sue Sprinkle)

Ed Wood (1994) (żona Backera)

Atomowy amant (1999) (gość)

Winchell (1998) (Janet Winchell)

That`s Life (2000) (żałobnik)

Wojna plemników (2001) (kelnerka w bistro)

Przekręt doskonały (2003) (Marie)

Włoska robota (2003) (2003) (Recepcionistka Stelli)

Małolaty u taty (2003) (mama Tony'ego)

Passion Fish (1992) (Precious)

Slumsy w Beverly Hills (1998) (pani Hoffman)

Floundering (1994) (Suzie)

True Love (1989) (Trudy)

Świat nonsensów u Stevensów () (Rzeczoznawca sztuki antycznej)

Bez pardonu () (Joan Crocker)

Zaklinacz dusz () (nauczycielka)

Portret zabójcy () (Barbara Somerset)

Household Saints (1993) (pani Harris)

Czysta krew () (Bonita Lou Morris)

Suburbans, The (1999) (pani Farley)

Going Places (1938) (Dr. Hughes)

Dirty Dancing 2 (2004) (pani Phelps)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-9oyjdd
ycipk-9oyjdd
ycipk-9oyjdd