ycipk-1vt6j4
ycipk-1vt6j4

Matthew Walker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.04.1942

Miejsce urodzenia

Anglia

Filmografia

Night Man (1997)

Na rozstaju (1994) (chirurg)

Wspaniała przygoda Billa i Teda (1989) (Uther Pendragon)

Medusa`s Child (1997) (Dr. Clarence Barker)

Gunfighter's Moon (1995) (Doc Debney)

Nie jesteśmy aniołami (1989) (Blacksmith)

Małe kobietki (1994) (Mr. March)

Intimate Relations (1996) (Stanley Beasley)

Zawód: szpieg (2001) (Digger Gibson)

Męska rzecz (2003) (Minister Green)

High Noon (2000) (sędzia Mettrick)

Once a Thief (1996) (Interpol Judge)

Reggae na lodzie (1993) (Niemiec)

Więzy krwi () (Maurice Baloc)

Sanktuarium () (Oliver Braithwaite)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Merlin / Roham)

Szminka w wielkim mieście () (Marc)

Wydział Spraw Zamkniętych () (upert Walker / Mr. Stan Waterman / Mr. Waterman)

Zjazd absolwentów () (Monsignor Ryan)

Noc w muzeum (2006) (policjant)

Absolute Zero (2000) (Hershel Gillespie)

MacGyver () (Emmenthaler)

Stargate: The Ark of Truth (2008) (Merlin)

Stargate: Atlantis () (Moros)

Nightwatching (2007) (Matthias Van Der Meulen)

Kult (2006) (Sea Plane Pilot)

Miasto śmierci (2006) (Archie Stanton / Angus Stoddart)

Zabójstwo Jessie'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda (2007) (Bowery Saloonkeeper)

Ostatni taniec (2003) (Alex McGrath)

Amy Fisher Story, The (1993) (Current Affair Reporter)

W słusznej sprawie (1995) (Mr. Ackerman)

Zauroczenie (1993) (Michael)

Futuresport (1998) (Hodgkins)

Wyspa cienia (2005) (Prof. Lionel Hudgens)

ycipk-1vt6j4
ycipk-1vt6j4
ycipk-1vt6j4