Trwa ładowanie...
d29zhkl
d29zhkl

Michael Genet

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Waszyngton, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Forget-Me-Not Murders, The (1994) (Agent Tapper)

25-ta godzina (2002) (Agent Cunningham)

Szczęśliwy dzień (1996) (Główna sekretarka)

Ona mnie nienawidzi (2004) (Jamal Armstrong)

Wall Street: Pieniądz nie śpi (2010) (Kamerdyner Jamesa)

Simple Justice (1993) (Mitchell Jackson)

Uznany za niewinnego (1990) (Pracownik sądu)

Zdjęcie
d29zhkl
d29zhkl
d29zhkl
d29zhkl