ycipk-3ec1gl
ycipk-3ec1gl

Mieczysław Janowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Motodrama (1971) (Klient na poczci)

Republika nadziei (1986) (żołnierz na stacji)

Olimpiada 40 (1980) (polski jeniec)

Znaki na drodze (1969) (Stokłosa)

Dreszcze (1981) (wychowawca obozowy)

Cyrk odjeżdża (1987) (Kazimierz)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003) (Woj Księcia)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (kolejarz)

Rodzina Kanderów () (Prokurator)

Misja () (Mieczysław Janowski)

Na krawędzi nocy (1983) (Piotr)

Podróż nad morze (1983) (Nauczyciel geografii)

Stara baśń (serial) () (Woj księcia)

Chce mi się wyć (1989) (Kryszkowski)

Lubię nietoperze (1985) (Pacjent)

Śledztwo (1973) (Thomas)

Penelopy (1988) (Dowódca WOP)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Mężczyzna w kasynie)

Karabiny (1981) (milicjant)

Sceny nocne (1989)

Ogniem i mieczem (serial) ()

Cień tamtej wiosny (1974)

Znaków szczególnych brak (1979) (Towarzysz)

Fortuna (1972)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Pracownik ośrodka)

Test pilota Pirxa (1978) (Mitchell)

Elegia (1979) (Oficer SS)

Ostatni prom (1989) (Radiotelegrafista)

Cienie (1987) (Żołnierz brytyjski)

ycipk-3ec1gl
ycipk-3ec1gl
ycipk-3ec1gl