ycipk-71ski6
ycipk-71ski6

Mirosława Nyckowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

14.04.1954

Miejsce urodzenia

Włocławek, Polska

Filmografia

Dzień kobiet (2011)

Dragon Ball Z (2000)

Mój brat niedźwiedź (2003) (Gęś / Plemię / Dziewczyna / Wdowa)

Tiny Toon Adventures (1990)

PitBull (2005)

Flintstonowie ()

Szpital na perypetiach () (Pacjentka)

Tulipan ()

Agentki ()

Dwie strony medalu () (Właścicielka perfumerii)

Pensjonat pod Różą () (Romana Lichoń)

Plebania () (Pani Ruta, parafianka z Honiatycz / Sklepowa Jola / Kierowniczka Domu Spokojnej Starości w Starej Wiośnie)

Hunchback of Notre Dame II, The (2001)

Kim jest ten człowiek? (1984) (Sąsiadka Iwińskiego)

Weryfikacja (1986)

Dzielny Despero (2008)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Pani Zofia, urzędniczka USC)

Niesamowity Hulk () (Olbrzymka)

ycipk-71ski6
ycipk-71ski6
ycipk-71ski6