Trwa ładowanie...
d2wt2vt
d2wt2vt

Mirosława Nyckowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Włocławek, Polska

Filmografia:

Dzień kobiet (2011)

Dragon Ball Z (2000)

Mój brat niedźwiedź (2003) (Gęś / Plemię / Dziewczyna / Wdowa)

Tiny Toon Adventures (1990)

PitBull (2005)

Flintstonowie ()

Szpital na perypetiach () (Pacjentka)

Tulipan ()

Agentki ()

Dwie strony medalu () (Właścicielka perfumerii)

Pensjonat pod Różą () (Romana Lichoń)

Plebania () (Pani Ruta, parafianka z Honiatycz / Sklepowa Jola / Kierowniczka Domu Spokojnej Starości w Starej Wiośnie)

Hunchback of Notre Dame II, The (2001)

Kim jest ten człowiek? (1984) (Sąsiadka Iwińskiego)

Weryfikacja (1986)

Dzielny Despero (2008)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Pani Zofia, urzędniczka USC)

Niesamowity Hulk () (Olbrzymka)

Zdjęcie
Podziel się
d2wt2vt
d2wt2vt
d2wt2vt