Trwa ładowanie...
d37mzx4

Nelson Mashita

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

House of Frankenstein 1997 (1997) (Dr. Tanaka)

Wschodzące słońce (1993) (Młody japoński negocjator)

Dzień Niepodległości (1996) (Japoński technik)

Darkman (1990) (Yakitito)

One West Waikiki () (Arti Chan)

Terri (2011) (Custodian)

Sons of Tucson () (nauczyciel)

Oczytana () (Doctor Arbor)

Tales of the Gold Monkey () (Japanese Radio Operator)

Czas na Briana () (Mattress Salesman)

Życie przede wszystkim () (Dr. Wong)

Jack i Bobby () (Pan Chou)

Obsesja (2009) (lekarz)

Ocalić Grace () (lekarz)

Odjazd (1997) (Operator żurawia)

Zaklinacz dusz () (Dr Dennis Nakamura)

Weronika Mars () (James 'Jim' Cho)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Lekarz z ostrego dyżuru)

Gliniarz i prokurator () (Lekarz sądowy/Technik sądowy)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Technik operacyjny SD-6)

Jamie Foxx Show, The (1996) (Klient restauracji)

Joan z Arkadii () (Ogrodnik)

Orły z Bostonu () (Poi)

V.I.P. () (Mr. Tokawa)

Chirurdzy () (Przedstawiciel uniwersytetu)

Gotowe na wszystko () (listonosz)

Fired Up (1997) (Kelner)

Bruce Wszechmogący (2003) (doktor)

d37mzx4

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d37mzx4
d37mzx4
d37mzx4