Trwa ładowanie...
d4nfzog
d4nfzog
d4nfzog
d4nfzog

Nelson Mashita

Najnowsze informacje
d4nfzog
Oceń jako pierwszy:
d4nfzog
Filmografia:

House of Frankenstein 1997 (1997) (Dr. Tanaka)

Wschodzące słońce (1993) (Młody japoński negocjator)

Dzień Niepodległości (1996) (Japoński technik)

Darkman (1990) (Yakitito)

One West Waikiki () (Arti Chan)

Terri (2011) (Custodian)

Sons of Tucson () (nauczyciel)

Oczytana () (Doctor Arbor)

Tales of the Gold Monkey () (Japanese Radio Operator)

Czas na Briana () (Mattress Salesman)

Życie przede wszystkim () (Dr. Wong)

Jack i Bobby () (Pan Chou)

Obsesja (2009) (lekarz)

Ocalić Grace () (lekarz)

Odjazd (1997) (Operator żurawia)

Zaklinacz dusz () (Dr Dennis Nakamura)

Weronika Mars () (James 'Jim' Cho)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Lekarz z ostrego dyżuru)

Gliniarz i prokurator () (Lekarz sądowy/Technik sądowy)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Technik operacyjny SD-6)

Jamie Foxx Show, The (1996) (Klient restauracji)

Joan z Arkadii () (Ogrodnik)

Orły z Bostonu () (Poi)

V.I.P. () (Mr. Tokawa)

Chirurdzy () (Przedstawiciel uniwersytetu)

Gotowe na wszystko () (listonosz)

Fired Up (1997) (Kelner)

Bruce Wszechmogący (2003) (doktor)

d4nfzog
Zdjęcie
d4nfzog
d4nfzog
d4nfzog
d4nfzog
d4nfzog
d4nfzog